Πληρωμές – Αποστολές

Πληρωμές - Αποστολές

Πληρωμές και ασφάλεια συναλλαγών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nerdula.net προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται μέσα από τον ιστοχώρο της εταιρείας Nerdula C.L, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών με τον οποίο είναι συμβεβλημένη η εταιρεία. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η Nerdula C.L., στην οποία δίνετε εσείς οι ίδιοι εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στην εταιρεία μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.

Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε ο Χρήστης θεωρείται ότι δεν ολοκλήρωσε την Αγορά.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της αγοράς και συμμετοχής του πελάτη, η εταιρεία Nerdula C.L. υποχρεούται να αποδεσμεύσει το ποσό της Αγοράς από την πιστωτική κάρτα.

 

Έξοδα αποστολής

Το Nerdula C. L. καλύπτει τα έξοδα αποστολής (δωρεάν μεταφορικά) όταν το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 30€. Το παραπάνω ισχύει για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το κόστος αποστολής είναι 2.5€ για παραγγελίες βάρους έως 3kg εντός της πόλης της Αθήνας και έως 2kg για χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς.

Κάθε επιπλέον κιλό στο βάρος του δέματος επιφέρει επιπλέον χρέωση 0,60€ / 1,00€ για Αθήνα / υπόλοιπη Ελλάδα αντίστοιχα.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες πραγματοποιούνται μέσω του e-shop μας και αποστέλλονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από κάποιο φυσικό κατάστημα.

 

Χρόνοι Παράδοσης

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα είναι ετοιμοπαράδοτα. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή βρίσκεται σε κατάσταση προπαραγγελίας (pre-order), η παραγγελία ολοκληρώνεται όταν το προιόν αυτό βρεθεί σε απόθεμα.
Σε περίπτωση μιας παραγγελίας με περισσότερα από ένα τεμάχια, που κάποιο εξ αυτών δεν υπάρχει σε απόθεμα ή είναι σε κατάσταση pre-order, η παραγγελία ολοκληρώνεται και αποστέλεται όταν υπάρξουν όλα τα προιόντα σε απόθεμα.

Σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών και αυξημένου φόρτου παραγγελιών, ο χρόνος επεξεργασίας, αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά, σύμφωνα πάντα με τους χρόνους διανομής των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.

 

 Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις:
  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο +30 697 486 0030 ή να στείλετε e-mail στο [email protected] και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας.
Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:
  • Από δικό μας λάθος
  • Μετά από λάθος τυπογραφικό (κακέκτυπο κ.ά.), του προμηθευτή ή μετά από την παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος.

Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει το αίτημα για επιστροφή να γίνει και εντός 7 ημερών μετά την παραλαβή των προϊόντων σας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 1/11/2021