Ηλίας Ρουμελιώτης
Ilias Roumeliotis

Ηλίας Ρουμελιώτης Script Writer & Animator

Ο Ηλίας Ρουμελιώτης είναι σεναριογράφος, ηθοποιός, animator που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της κωμωδίας και της σάτιρας.

Απο το 2003 εως το 2020 έχει γράψει σενάρια για μικρού μήκους ταινίες, κωμικά σκετς, καθώς και concept για μουσικά άλμπουμ, μουσικά βίντεο, κόμικ στριπς και mini-stand up μονολόγους.

To 2013 έγραψε το σενάριο για την μεγάλου μήκους ταινία “Η Ζωή Ενταύθα” στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Το 2017 έγραψε το σεναριο της μικρου μηκους animation «Από το Μπαλκονι» που βραβεύτηκε με το πρωτο βραβειο pitching στο Διεθνές Φεστιβαλ ταινιων μικρού μήκους Δράμας. Η ταινία ολοκληρώθηκε το 2020.

Ο Ηλίας Ρουμελιώτης είναι συνιδρυτής, συγγραφέας και ένας από τους ηθοποιούς της κωμικής ομάδας “Η Μούργα”, η οποία συνεργάζεται μόνιμα με το δίκτυο Comedy Lab.

Τέλος, ως στιχουργός , από το 2004 μέχρι σήμερα έχει γράψει στίχους και μουσικά σενάρια για 6 άλμπουμ του σατιρικού μουσικού σχήματος “ΤΡΙ.Π.Α.” Από το 2013, η ΤΡΙ.Π.Α. είναι μέλος της Imiz Biz Entertainment, της δισκογραφικής εταιρίας των Ημισκουμπρίων.

Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τη μυθοπλασία κινουμένων σχεδίων για κινηματογράφο, τηλεόραση και ίντερνετ ως animator και σεναριογράφος στην εταιρία brosinarts (www.brosinarts.com) μαζί με τον Άρη Καπλανίδη.

 

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ANIMATOR