Αμάντα Πατσοπούλου
amanda patsopoulou

Αμάντα Πατσοπούλου Digital Marketeer

Η Αμάντα Πατσοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και μεγάλωσε ακούγοντας Τρύπες. Σπούδασε Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων στη Σύρο και επέστρεψε στην Αθήνα με βαριά καρδιά. Από το 2006 μέχρι το 2018, εξάντλησε σχεδόν όλες τις δυνατότητες του πτυχίου της απασχολούμενη ως Design Engineer, 3D CAD Designer, R&D Engineer, Project Manager και Technical Coordinator. Η ανάγκη της για δημιουργικότητα και η απέχθεια της για το εργασιακό φαινόμενο της «Hμέρας της Mαρμότας», τη βοήθησε να πάρει μια μεγάλη απόφαση: να στρέψει την καριέρα της ολοκληρωτικά στο Digital Marketing, το Content Creation, το Copywriting και το UX Design.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αρκετών επιχειρήσεων και ιδιωτών ενώ παράλληλα συνεχίζει να ανακαλύπτει περισσότερες δημιουργικές πτυχές της.

Η πρόκληση να κατανόησει κάθε φορά τις ανάγκες της επιχείρησης που αναλαμβάνει, της δίνει την εναλλαγή που χρειαζόταν για να χαμογελάει το πρωί. Από social media management έως Content ή Design Strategy, και από e-mail marketing έως ερευνητική αρθρογραφία, πιστεύει πως κάθε συνεργασία αφήνει πίσω της μία αξιόλογη ψηφιακή κληρονομιά.

Στον ελεύθερο της χρόνο είναι φωτογράφος, managing editor στο μη κερδοσκοπικό website αντιπληροφόρησης www.iforinterview.com και ο άνθρωπος πίσω από την διαδικτυακή περσόνα Skylimoo.